Over Rolti

Al meer dan 20 jaar verzorgt Geert-Jan de Vries op professionele en verzorgde wijze al uw rolluiken, screens, markiezen, (buiten)zonwering en horren. Maar Geert-Jan zorgt. Hij doet dit sinds 1998 met groot plezier onder de naam Rolti.

De afgelopen jaren heeft Rolti bewezen echt vakmanschap af te leveren voor zowel de consumenten- als de busness-to-businessmarkt. Projecten voor bijvoorbeeld nieuwbouw, scholen en gemeente-instellingen heeft Rolti de afgelopen jaren volbracht. Ook voor projectontwikkelaars, aannemers en gerenommeerde klusbedrijven is Rolti een bekend gezicht.

Het motto van Rolti is eenduidig. “Wij gebruiken geen showroom, wij komen vrijblijvend naar u toe”. Op deze manier is Rolti ten aller tijde in staat om uw wensen en onze mogelijkheden glad te strijken. Wanneer wij bij u langskomen, zullen wij met alle plezier een vrijblijvende offerte overhandigen.

Over_Rolti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.