Een van de belangrijkste aspecten van rolluiken is de verduisterende werking: het (zon)licht wordt  van buitenaf geweerd en de ruimte binnen blijft donker als u dat wilt.

Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte en/ of koude worden gereduceerd, waardoor u flink kunt besparen op de energierekening.

Ook biedt het rolluik een uitstekende geluidsisolatie (lawaai wordt effectief gedempt).

De door ons geleverde rolluiken zijn van het merk Heroal en voldoen aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen en bieden u de garantie op een lange levensduur. Ze zijn in meerdere kleuren leverbaar.

De rolluiken zijn te verkrijgen met handbediening of met een electrische bediening van Somfy. Optioneel kunt u kiezen voor een afstandsbediening met handzender.

Beveiligingsrolluiken

Onze leverancier van de beveiligingrolluiken is de metaalwarenfabriek MetacoN. Zij zijn gespecialiseerd in het fabriceren van stalen en aluminium rolluiken, stalen rolhekken en transparante rolluiken. Het betreft hier vooral de zwaardere beveiligingsrolluiken in allerlei varianten voor voornamelijk winkelruimten en bedrijfsobjecten.

Klik op het logo van Metacon voor meer informatie.

Garagedeuren

Afhankelijk van de breedte kan gekozen worden voor een normaal rolluik of een rolluik met bredere lamel.

somfy metaconsmits